Info

Ti-e sete acum? Comanda apa plata la domiciliu – iata de ce!

Se spune ca, atunci cand esti sanatos, iti doresti sute, poate chiar mii de lucruri, insa, cand esti bolnav, iti doresti un singur lucru: sa iti recuperezi sanatatea! In mod similar, atunci cand ti-e sete, respectiva senzatie te acapareaza cu totul si parca nu mai poti functiona la parametrii optimi pana cand nu rezolvi problema. Mai precis, pana cand consumi un pahar de apa rece sau la temperatura camerei, care sa te ajute nu doar sa potolesti sentimentul neplacut, ci si sa iti hidratezi corpul, o actiune atat de necesara pentru desfasurarea proceselor sale in cele mai bune conditii.

Prin urmare, daca ti-e sete acum, comanda apa plata la domiciliu – asa cum te vei convinge in continuare, este cea mai buna solutie din toate punctele de vedere: financiar, al comoditatii si confortului, al rapiditatii etc. Compania romaneasca H2On.ro livreaza, acasa si la birou, in toata tara, o apa 100% microbiologic pura si netratata (intrucat legea interzice aceasta procedura), ale carei calitati au fost recunoscute inclusiv la nivel international. Astfel, prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles (Belgia) i-a acordat premiul Superior Taste Award, in 2019, 2020, 2021 si 2022 (trei stele, punctaj maxim), remarcand „textura fina, aspectul ireprosabil, salinitatea usor minerala si gustul racoritor, impresionant si echilibrat” al apei.

Comanda apa plata la domiciliu de la H2On.ro si vei beneficia de cel mai mic pret per litru de pe piata, numai 1,21 lei! Astfel, un bidon de 19litri cu apa, achizitionat de pe site-ul brand-ului din Romania, costa doar 23 de lei, in timp ce, daca optezi pentru apa alcalina AQUAVIA, vei plati 45 de lei pentru un bidon (2,36 lei per litru). Ambele preturi sunt, insa, mai reduse decat daca ai alege alte variante de ambalaje, precum sticlele de 0,33 sau 0,75litri ori PET-urile de 0.5, 1 sau chiar 2litri. Prin urmare, vei face o achizitie rentabila, la un cost care nu reprezinta sub nicio forma un efort financiar deosebit, mai ales tinand cont de importanta produsului si beneficiile sale pentru organism.

Comanda apa plata la domiciliu si nu vei plati decat pretul bidoanelor, intrucat H2On.ro furnizeaza transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii, si nu practica niciun fel de alta taxa suplimentara! Astfel, vei scapa de corvoada unui drum dus-intors pana la supermarket, dar si de greutatea, la propriu si la figurat, a cumparaturilor. Fie ca alegi sa-ti hidratezi familia sau colegii de birou, adaugarea produselor in cos se va face in cel mai simplu mod, din confortul si intimitatea propriului camin ori birou, fara cel mai mic efort.

Nu in ultimul rand, comanda apa plata la domiciliu daca vrei sa scapi, atat tu, cat si cei din jur, de obiceiurile nesanatoase de a consuma alte lichide, spre exemplu sucuri, bere etc., care pluseaza doar la capitole precum gust ori satisfactie de moment, inlocuindu-le pe acestea cu singurul lichid esential vietii. Mai mult decat atat, in cazul in care ai copii mici, iar acestia te vor vedea folosind zilnic dozatorul, iti vor copia comportamentul si, fara sa stie, vor face o mare investitie pentru sanatatea lor, pe termen lung!

Related Articles

Back to top button