Info

Cum o firma de paza imbunatateste siguranta centrelor comerciale in sezonul reducerilor

Gestionarea cresterii semnificative a traficului de persoane din centrele comerciale in perioada reducerilor este o provocare pentru multe echipe de management. Este ideal ca intr-o perioada aglomerata sa apelezi la o firma paza care sa asigure paza si protectia vizitatorilor magazinelor.

O firma de paza are rolul de a oferi siguranta persoanelor aflate in cladire prin controlul multimilor, identificare comportamentelor suspecte si descurajarea posibilelor incidente, precum furtul sau conflictele.

La planificarea si proiectarea unei strategii eficiente de management al securitatii trebuie luate in considerare diferite provocari, de la infractiuni la probleme de organizare. Planul de securitate are rolul de a crea un mediu in care toata lumea se poate simti in siguranta, bucurandu-se de tot ce are de oferit centrul comercial.

Continua sa citesti pentru a afla care sunt avantajele pe care o firma de paza ti le ofera!

Seteaza perimetrul de securitate

Angajatii firmei de paza sunt prezenti in tot perimetrul centrului comercial. Acest lucru le ofera posibilitatea de a actiona rapid asupra oricaror incidente posibile, inainte de a escalada prea mult. Acestia au un plan de securitate, astfel incat sunt pregatiti pentru orice situatie.

Atentie sporita

Personalul firmei de securitate sunt concetrati pe siguranta mall-ului, a magazinelor si a vizitatorilor. Ei nu se lasa distrasi de muzica, apeluri telefonice sau orice activitate le-ar putea distrage atentia.

Descurajeaza infractiunile

Prezenta paznicilor la punctele de acces in unitate si a patrulelor pe holurile centului comercial este esentiala. Prezenta lor va descuraja eficient orice persoana ce ar putea pune in pericol securitatea celorlalti oameni.

Sunt atenti la toate detaliile

Exista mai multe locuri care pot parea sigure dar nu sunt. Cosurile de gunoi sunt potentiale depozite pentru bunuri furate, arme, explozivi si pachete suspecte, in special in timpul sezonului reducerilor, cand in centrul comercial se afla foarte multi oameni.

O firma de paza te va sfatui sa folosesti pungi de plastic transparent in cosurile de gunoi deoarece, in cazul eventualelor probleme, sunt usor de verificat. Un alt sfat este sa elimini cosurile de gunoi din zonele in care se aduna multi oameni, cum sunt locurile cu mancare.

Echipele de securitate vor acorda o atentie speciala si parcarilor in aer liber si a celor subterane.

Ofera asistenta pentru public

Agentii de paza nu sunt buni doar la a oferi protectie. Ei sunt instruiti sa ofere si servicii de relatii publice pentru a-i face pe clienti sa se simta confortabil. Un agent de paza poate asista o multitudine de probleme ale clientilor. Pot oferi instructiuni de orientare, asista copii pierduti sau persoane in varsta care au nevoie de ajutor.

In cazurile in care problema depaseste aria lor de competenta sau jurisdictie, angajatii firmei de paza vor apela la ajutorul autoritatilor conform legii.

Centrele comerciale sunt deschise oricui, ceea ce inseamna ca pot fi un magnet pentru criminalitate. De-a lungul anilor au fost inregistrate o multime de incidente in centrele comerciale care au dus la furt si violenta. Daca detii sau gestionezi o zona de cumparaturi, este esential sa facti tot posibilul pentru a spori securitatea si protectia acesteia.

Nu lasa incidentele negative sa pateze reputatia centrului tau comercial! Acceseaza  MAOprotect.ro pentru servicii profesioniste de securitate si protectie, paza umana, monitorizare si interventie rapida!

 

Related Articles

Back to top button