Story

Untul de corp sau cum să ne răsfățăm cu un cod reducere elefant

Sunt foarte hrănitoare, plăcut de aplicat, miros delicios, iar lista calităților unturilor corporale poate continuă. Dar ceea ce contează cu adevărat este să știm din ce sunt făcute. Va oferim transparență din acest punct de vedere și un elefant cod voucher că să va bucurați de un răsfăț … financiar.

Cel mai faimos unt de corp rămâne untul de shea. Acesta din urmă este urmat îndeaproape de untul de cacao, care se găsește în multe tratamente cosmetice pentru corp, față sau păr.Untul de corp, chiar mai bun dacă este organic și certificat, conține ingrediente emoliente precum untul de shea, untul de cocoș și uleiuri naturale precum jojoba sau măsline. Compoziția să îi permite să creeze o barieră între agențîi externi și piele, pe care o protejează împotriva poluării și a condițiilor climatice dure. După duș, masați-l pe pielea încă caldă. Îl va absorbi în câteva minute, principalul lucru fiind să nu îl folosiți prea mult.

Lucrul grozav despre untul de corp este că poate fi folosit pe tot corpul, de la cap până la picioare! În timp ce pot fi utilizate zilnic că înlocuitor pentru o cremă hidratantă, unele dintre ele pot avea rol dublu și că măști de păr.

Aplicat pe părul fragil sau uscat, untul de cocoș sau untul de sare face minuni. Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să lăsăți untul să acționeze aproximativ 30 de minute pe părul dvs., înainte de șamponare.

Acest tip de cremă nu este doar o simplă cremă hidratantă pentru corp, ci poate fi folosită în multe alte moduri. Iată alte 5 moduri în care îl puteți folosi:

  1. Îngrijirea mâinilor și picioarelor: poate fi utilizată zilnic că o cremă pentru mâini și picioare, mai ales atunci când aceste zone necesită o hidratare profundă. Încercați, o dată pe lună, să efectuați un tratament „ritual” al picioarelor: înainte de culcare, faceți o baie de picioare și, imediat după, aplicăți o doză generoasă de unt topit și acoperiți-vă picioarele cu șosete de bumbac.
  2. Înmoaie zonele uscate: aplică o doză generoasă și masează doar zonele cele mai uscate, untul va pătrunde adânc, redând elasticitatea și strălucirea.
  3. Cremă hidratantă pentru față și decolteu: având capacitatea de a proteja epiderma, untul este deosebit de eficient în hidratarea feței și a decolteului. Încălziți-l între mâini și aplicăți masând cu mișcări în sus. De asemenea, hidratarea gâtului și a decolteului poate ajută la prevenirea formării ridurilor, mai ales dacă utilizați produse realizate cu ulei de măsline extravirgin, care este bogat în antioxidanți naturali.
  4. După depilare: datorită formulei sale bogate în nutrienți, ajută la calmarea pielii iritate de la depilare, lăsând-o moale și netedă.
  5. Masaje: este ideal pentru un masaj plăcut; încălziți-l între mâini și aplicăți-l făcând mișcări delicate în sus, pentru a stimula circulația.

Nimic nu se compară cu senzația de a se „murdări” cu unt de corp extraordinar de moale și suplu care se topește la contactul cu pielea. Consistența să bogată și cremoasă este foarte hidratantă și permite parfumarea pielii pentru o lungă perioadă de timp.

Related Articles

Back to top button