Story

Cum se poartă geaca din piele pentru bărbați?

Una dintre cele mai masculine piese vestimentare a fost, este și va rămâne geaca de piele naturală. De aceea, odată ce temperaturile au început să crească, geaca de piele își reia locul de cinste în cuierul de la intrare pentru a fi la îndemână de fiecare dată când vei vrea să ai o apariție cool cu un aer proaspăt de primăvară.

Află în cele ce urmează câteva ținute cu care poate fi purtată geaca de piele pentru bărbați dar și care sunt cele mai renumite modele ale acestei piese vestimentare de excepție.

Cu ce să asortezi geaca din piele pentru bărbați?

Geaca din piele se păstrează în topuri de atâția ani de zile tocmai datorită faptului că poate fi purtată cu majoritatea hainelor de bărbați, indiferent de stilul acestora.

– În mod categoric nu ai cum să dai greș prin alăturarea gecii de piele cu o pereche de jeanși, indiferent de nuanțele acestora. Indiferent că mergi pe all black sau combini o pereche de blue jeanși cu o geaca de piele maro, vei obține cu succes o ținută casual elegantă, în care să ai un aer degajat.

– O jachetă simplă, cu puține fermoare, capse și catarame îți va garanta o apariție elegantă, putând fi purtată cu o cămașă și o pereche de pantaloni de stofă sau din in.

– Poți combina liniștit articolele tale sportive cu o geacă de piele dacă aceasta îți este dorința. Un hanorac  supradimensional cu glugă, o pereche de pantaloni de trening confortabili și teneșii tăi preferați se vor asorta de minune cu o jacketă de piele dacă vrei să obții un stil sport pentru o zi relaxantă de weekend.

Există câteva situații în care geaca de piele nu trebuie purtată, precum întâlnirile de business și evenimentele elegante cu dress code sau într-o zi ploioasă sau caniculară, când proprietățile pielii pot fi afectate. Altfel, geaca de piele este cea care te va ajuta să obții un outfit admirat și care să emane masculinitate prin toți porii.

Tipuri de jachete din piele naturală

Știm că în magazinele de specialitate pot părea sute de modele de jachete piele naturală, însă în mare acestea urmează câteva tipuri ce au fost consacrate de-a lungul anilor.

– Geaca Bomber a fost creată în principal pentru aviatori, însă datorită aspectului plăcut și al utilității oferit de buzunarele spațioase nu a durat mult până să devină un articol vestimentar râvnit de toți bărbații.

– Chiar dacă i se spune geaca Biker, o poți purta chiar dacă nu ești motociclist. Este una dintre cele mai cunoscute tipuri de geci de piele, cu un guler pliat și cu revere și cu puține accesorii metalice pe ea.

– Modelul de geacă Racer este varianta celei Biker creată special pentru modă. Aceasta urmează liniile fine și simplitatea gecii originale, însă este mai scurtă în talie iar gulerul este scurt și drept.

– Geaca Moto este cea cu ajutorul căreia poți adăuga un plus de stil ținutelor tale. Cu un fermoar masiv și asimetric, acest model de geacă are guler mare, lat, cusături întărite și poate prezenta capse, catarame și alte fermoare ce oferă detaliu și personalitate gecii.

Cu atâtea modele de geci de piele pe care le poți purta cu aproape orice articol vestimentar din garderoba ta, este firesc ca geaca de piele să devină un must-have în acest sezon.

 

Related Articles

Back to top button