Story

Pe unde intra Mos Craciun daca nu exista semineu si despre brazi de lux

Cineva foarte special, care poarta intotdeauna un costum rosu si o barba alba super lunga se pregateste. Da, ai inteles bine, e Mos Craciun! Deci, daca el este aproape gata sa inmaneze cadouri, ar trebui sa ajungi la locul de munca cu lista de dorinte.. Si apropo de magie, pe  unde intra Mos Craciun daca nu exista semineu? Sa aflam in acest articol si sa descoperim sim ai multe detalii despre brazi artificiali de lux de la BraziCraciun.net

Diferitele moduri ale lui Mos Craciun de a intra intr-o casa daca nu exista semineu

In mod traditional, dupa cum bine stiti, s-a spus intotdeauna ca Mos Craciun foloseste semineul pentru a-si livra darurile, dar, si aici este intrebarea pe care copiii si-o pun adesea: „Ce face Mos Craciun cand nu exista semineu?” Fara indoiala, o intrebare care nu lasa niciun copil indiferent si care cu siguranta copiii tai au pus si ei o intrebare de acest tip. Si au dreptate ca se intreaba asta, cadourile sunt in joc, s-au comportat bine pe tot parcursul anului, asa ca nu poti lasa nimic in mainile intamplarii.  Ai nevoie insa de un brad artificial de Craciun.

Ne-am documentat pentru a putea raspunde copiilor si a le da un raspuns real care sa le  limpezeasca toate preocuparile, asa ca, dupa ce am citit mult si dupa ce i-am intrebat pe elfi, asistentii amabili ai lui Mos Craciun, am descoperit ca are mai multe modalitati de a intra in casa pentru a parasi darurile si ca nu foloseste intotdeauna acelasi lucru.

Incredibil! Ei bine, da, dupa cum auziti, informatiile pe care vi le vom spune in continuare sunt adevarate, asa ca nu ezitati nicio secunda si impartasiti-le cu copiii vostri. Veti vedea ce iluzie le face!

– Cheia magica a lui Mos Craciun

Din ce au  spus elfii si spiridusii, daca Mosul va merge la o casa unde exista un semineu, nu se gandeste nicio secunda la el si intra prin el. De ce? Ei bine, pentru ca pentru el este un diapozitiv! Acesta este primul si cel mai cunoscut mod in care Mos Craciun trebuie sa intre in case pentru a lasa darurile pe care le-a pregatit cu atata dragoste. Desigur, astazi exista putine case care au un semineu mare, nu intrati in panica, Mosul trebuie doar sa-si foloseasca cheia magica pentru a intra in casa.

Exact, magia care se traieste de Craciun si de care Mos Craciun este un super fan, este unul dintre trucurile sale de a intra in case si de a lasa cadouri sub brad sau langa pantofii copiilor si nu atat de copii.

Este o cheie de aur care este capabila sa deschida si sa inchida orice usa. Daca pe 25 decembrie observi ca covorasul de la intrare este oarecum miscat si cu pasi de reni, stii cine a fost.

Mos Craciun nu pleaca din tara de gheata fara aceasta cheie, si de acest lucru se ocupa spiridusii lui, care intotdeauna au grija ca bagajul Mosului sa fie complet inainte de decolare. Eu mi-am cumparat un brad de Craciun foarte frumos de la BraziCraciun.net

Related Articles

Back to top button