Info

Ținute de iarnă cu botine din piele

Unele dintre principalele vedete ale iernii în materie de încălțăminte de damă sunt botinele, iar motivele sunt nenumărate. Merg asortate cu o mulțime de ținute, sunt confortabile, elegante și feminine în același timp, iar modelele sunt atât de variate încât indiferent câte perechi deții, parcă ar mai merge achiziționată încă una. Află cum poți purta botinele de piele în acest sezon rece astfel încât să ai câte o ținută perfectă pentru fiecare ocazie.

Outfituri care se potrivesc cu botinele din piele

Chiar dacă vremea de afară este din ce în ce mai rece și mai umedă, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la stilul tău vestimentar preferat și să te acoperi din cap până în picioare. Iată câteva ținute care îți asigură o prezență admirată și care sunt ușor de adoptat dacă ai piesa principală: botinele din piele.

  • Fără îndoială o ținută casual cu jeanși, botine, un pulover călduros și pufos este printre preferatele tuturor în sezonul rece datorită simplității ei și a confortului pe care ți-l oferă, fără a depăși însă sfera feminității.
  • Colanții din material sintetic sau din imitație de piele, cu un pulover supradimensional, cu o pereche de botine și cu o geacă de piele alcătuiesc un outfit ideal pentru o zi relaxantă petrecută cu prietenii sau familia.
  • Ținutele office sau cele casual elegante, pantalonii eleganți din material cu sacou sau o fustă cu o cămașă vin de minune alături de o pereche de botine elegante din piele. Adaugă și o eșarfă multicoloră sau cu model și cu siguranță vei fi o prezență admirată la birou și la întâlnirile de afaceri.
  • Pentru ieșirile de seară, o rochie în carouri și în culori de sezon, o pereche de botine asortate cu o geantă supradimensională reprezintă combinația ideală pentru a te simți perfect în pielea ta.

Acestea sunt doar câteva dintre ținutele de iarnă pe care le poți adopta în acest sezon. De fapt, acesta este și motivul pentru care botinele sunt atât de plăcute în rândul femeilor. Pot fi purtate cu pantaloni în ele sau pe deasupra lor, cu rochii și fuste lungi de orice dimensiuni, fie ele mulate sau largi. În funcție de ținute și accesorii, acestea pot să capete un aspect casual sau elegant.

Accesorii pentru botinele din piele

Să spunem că, pe lângă cizmele de damă de iarnă, deții o pereche de botine, din piele de culoare neagră, cu un toc mediu de înălțime și grosime. Pe lângă articolele vestimentare cu care le porți, poți jongla cu accesoriile, de la genți și până la bijuterii, astfel încât să capeți un nou look de fiecare dată.

  • O geantă supradimensională, din piele și cu catarame masive va oferi ținutei un aspect casual glam.
  • O poșetă plic de dimensiuni medii merge purtată cu aceleași botine și va completa perfect o ținută pentru o ieșire de seară la restaurant sau la o petrecere.
  • O geantă de umăr, bine compartimentată, de dimensiuni medii îți va oferi un aspect business pe care îl poți adopta zilnic la birou.

Iată cât de ușor se integrează în orice ținută acest tip de încălțăminte, comodă și feminină! Astfel, este de înțeles de ce botinele sunt preferatele femeilor și de ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta în acest sezon rece.

Related Articles

Back to top button