Story

Camere supraveghere wireless – componenta lor

1 Senzori ale camerei

Mai mult decat inregistrarea, camerele avansate au un numar de senzori pentru a declansa inregistrarea numai in caz de suspiciune de intruziune. Folosind senzori de miscare si caldura, camerele WiFi pot identifica intrarile neautorizate si pot declansa captarea in timp real, trimitand o notificare catre telefonul mobil al proprietarului pentru a lua masurile corespunzatoare in fata unor circumstante neprevazute.

Unele camere au, de asemenea, un difuzor pentru a trimite audio de la smartphone la locatia protejata, pe langa vederea pe timp de noapte in infrarosu. La modelele cu vizibilitate in intuneric este important sa verificati domeniul de aplicare al functiei in functie de dimensiunea camerei in care se afla. Puteti solicita producatorului si distribui caracteristicile specifice ale fiecarui dispozitiv, astfel incat sa il puteti selecta pe cel potrivit pentru dvs. Vedeti mai multe modele de camere pe comenzi.ro.

  1. Lentila camerei

Lentilele deschise favorizeaza captarea mediului folosind mai putine camere. Este recomandabil sa optati pentru modele care ofera deja un unghi vertical de 120 pana la 180 de grade, suficient pentru a inregistra video-ul unei camere si pentru a-l putea pune pe partea de care aveti nevoie pentru a monitoriza locul. Prin urmare, utilizatorul nu va trebui sa investeasca in mai multe cheltuieli; deoarece are nevoie de mai putine dispozitive pentru a acoperi aceeasi zona .

  1. Inregistrarea si vizualizarea

Camerele WiFi ofera adesea compatibilitate cu smartphone-urile, tabletele si browserele de computer pentru vizualizarea imaginilor. Modelele care se conecteaza direct la router sunt cele mai bune, deoarece sunt mai usor de instalat si de trimis utilizatorului monitorizarea in timp real. Deci, veti putea observa imaginile care sunt transmise pe dispozitiv oriunde v-ati afla.

Exista, de asemenea, optiuni cu inregistrare locala, care pastreaza un anumit numar de zile inregistrate pentru referinte viitoare. In acest caz, este important sa verificati daca camera accepta un card de memorie pentru a salva fisierele. Cu cat rezolutia camerei este mai mare (HD sau Full HD), cu atat este mai mare calitatea imaginii si spatiul necesar pentru a mentine videoclipurile offline.

  1. Instalare

In general, urmati manualul camerei IP pentru a instala produsul pe cont propriu. Pas cu pas, unul dintre cei mai importanti pasi este definirea parolei, care trebuie pastrata confidentiala. La fel ca parola bancara, secventa pentru a deschide vizualizarea camerelor ar trebui sa fie cunoscuta numai de persoanele in care aveti incredere. Deci, daca preferati sa angajati un tehnician pentru a instala echipamentul, asigurati-va ca setati parola.

Un alt punct care merita atentie este compatibilitatea cu reteaua WiFi, atunci cand setati camera, introduceti parola corect pentru a permite dispozitivului sa acceseze Internetul pentru a trimite imaginile capturate; in caz contrar, camera devine inutila. In acelasi mod, va sfatuim sa implementati toate masurile de securitate pentru a evita hack-urile care va incalca securitatea si confidentialitatea.

  1. Pret

Costurile de instalare a unei camere WiFi sunt dramatic mai mici decat cele ale sistemelor de supraveghere traditionale . Deoarece sunt usor de utilizat si nu necesita tehnicieni specializati, de obicei nu este necesar sa platiti serviciul. Deoarece pretul echipamentelor in sine este mai mare, este necesar sa se analizeze raportul cost-beneficiu pe baza sumelor percepute de companiile din sector.

 

Related Articles

Back to top button