Story

Descopera oferta Voore la tigari electronice

Cele mai multe boli respiratorii pe care oamenii le dezvolta in ultimii ani sunt cauzate de dependenta de fumat. Persoanele care practica fumatul de tigari clasice, pe baza de tutun, sunt mult mai predispuse sa dezvolte afectiuni ale cailor respiratorii sau chiar diferite tipuri de cancer. Cu toate acestea, putini sunt dispusi renunte la acest viciu, invocand diverse motive. Pentru a putea combate totusi efectele nocive ale acestei activitati, fara a elimina complet placerea pe care o provoaca fumatul, exista un compromis ideal. Tigarile electronice sunt cu mult mai putin periculoase fata de alte variante si confera totodata aceeasi satisfactie ca variantele clasice.

Poti face un pas mare pentru sanatatea ta, descopera oferta de la Voore de tigari electrice si alege varianta preferata.

Ce sunt tigarile electronice?

Fiecare dispozitiv de acest tip functioneaza pe acelasi principiu. O rezistenta incalzeste lichidul din rezervor, urmand ca atomizatorul sa produca vapori pe care sa ii conduca spre mustiuc, elementul de intersectie dintre tigara si fumator. Toate celelalte elementele cu care sunt prevazute tigarile reprezinta accesorii adiacente, elementare pentru o experienta completa cat mai placuta. In aceasta categorie se incadreaza si modurile, care fac doar mai usoara viata unui fumator inrait ce nu isi doreste a intrerupa fluxul zilnic normal din cauza unor motive atat de banale.

De ce sa renunti la fumatul clasic in favoarea vapingului?

Desi ideal pentru sanatate ar fi ca renuntarea la fumat sa se faca in totalitate, vapingul, spre deosebire de varianta clasica, vine la pachet cu serie mult mai redusa de efecte negative asupra organismului.

Sunt o alternativa mult mai sanatoasa.

Principalul aspect care face diferenta intre cele doua variante este constituit de compozitia utilizata in crearea lor. Daca tigarile care functioneaza prin ardere au o selectie varianta de substante nocive, tigara electronica produce abur prin incalzirea unui lichid, fiind mult mai blanda cu plamanii si caile respiratorii.

Te ajuta sa scapi de dependenta de nicotina.

Dat fiind faptul ca se poate opta pentru concentratii diferite de nicotina, se poate adopta o cura de incercare a eliminarii dependentei. Astfel ca, se poate reduce treptat cantitatea de nicotina continuta, pana la momentul in care se apropie de zero si creierul nu mai semnaleaza o nevoie acuta.

Poti face economii pe termen lung.

Desi in prima instanta reprezinta o investitie semnificativa, odata achitat intreg chitul pentru o tigara electronica, tot ceea ce va mai trebui sa suplimentati vor fi lichidele. Astfel ca, intr-o perioada scurta de timp se va amortiza investitia. Nu va mai fi nevoie sa acordati zilnic anumite sume pentru asigurarea necesarului de tigari, deci veti reusi sa faceti economii consistente.

Nu provoaca disconfort olfactiv sau estetic.

Este recunoscut la nivel general faptul ca mirosul de tigara poate fi considerat extrem de neplacut. Ba chiar mai mult, anumite persoane se declara a fi deranjate de emisiile produse de o tigara. Pentru a evita aceste situatii neplacute, tigarile electronice sunt cea mai buna solutie. Nu produc mirosuri neplacute. Ba mai mult, puteti opta pentru a numite arome care sa imite senzatii diverse, inspirate din lucruri placute de majoritatea oamenilor, cum ar fi fructele sau deserturile. In plus, dispune si de un design extrem de elegant, eliminand imaginea dizgratioasa a unui fumator obisnuit.

Magazinele Voore sunt acum disponibile in toate colturile tarii

Din dorinta de a putea fi accesibili unor categorii cat mai largi de persoane, ne-am dezvoltat fizic in mai multe orase din tara, dintre care Arad, Oradea, Timisoara, Iasi sau Constanta. In acelasi sens, pentru a nu impune limite geografice, am pus bazele si unui site online, unde sa punem la dispozitia fiecarui client intreaga gama de dispozitive, lichide si accesorii suplimentare Voore.

Related Articles

Back to top button