Story

Patul dintr-un studio de videochat, la fel de confortabil precum cel de acasa!

Dupa parerea celor mai multi romani, jobul ideal este cel care iti ofera posibilitatea de a castiga sume importante de bani fara ca obtinerea acestor venituri sa presupuna o doza mare de stres. Desi o astfel de combinatie pare greu de gasit, fetele care lucreaza in domeniu pot depune marturie ca exact asa stau lucrurile intr-un studio videochat!

Companiile importante din domeniul industriei de divertisment online pentru adulti sunt preocupate de starea de bine si de confortul modelelor, iar aceasta grija se observa in fiecare detaliu. Iata cum stau lucrurile in doua dintre cele mai prestigioase locatii din Bucuresti de la www.studio20.ro!

Studio20 Bucuresti Unirii

Situat in centrul orasului, in cladirea City Business Center, acest studio de videochat pune la dispozitia modelelor o suprafata de peste 1 500 de metri patrati, care imbina in mod armonios spatiile de lucru cu cele de relaxare.

studio videochat
studio videochat

Exista nu mai putin de 35 de camere tematice in care modelele isi pot desfasura activitatea in conditii de lux. Incaperile sunt dotate cu echipamente de cea mai buna calitate, amenajate si decorate astfel incat sa poate fi indeplinite cele mai diverse fantezii ale membrilor si, in acelasi timp, sa fie asigurat confortul fetelor.

Spatiile de relaxare s-au bucurat, inca de la inceput, de o atentie deosebita, astfel incat exista bucatarie, cafenea, restaurant, zona de make-up, de masaj si de fitness. Prin urmare, fetele au unde sa isi reincarce bateriile intr-o pauza sau la sfarsitul programului de lucru.

Confortul fizic este insotit de cel psihic, datorat modului in care modelele sunt sustinute permanent de echipa si ajutate sa faca performanta. De exemplu, datorita unui buget de marketing de peste 100 000 de dolari pe luna, toate modelele din acest studio de videochat primesc trafic dedicat, prin rotatie, pe site-uri videochat. Mai mult de 300 000 de vizitatori sunt redirectionati zilnic catre camerele lor de chat.

Studio20 Bucuresti Victoriei

Situat de asemenea intr-o zona centrala a Capitalei, acest studio de videochat ocupa doua tronsoane diferite ale cladirii Victoria Business Center, unul cu vedere chiar spre Piata Victoriei, iar celalalt spre Strada Buzesti.

Suprafata totala este de peste 700 de metri patrati, impartiti intre camerele de lucru si cele destinate relaxarii. Cele 20 de spatii de lucru au o suprafata medie de 25 de metri si au fost concepute astfel incat atmosfera sa fie asemanatoare cu cea de acasa. Sunt pregatite pentru streaming camere decorate ca dormitoare romantice, dar si ca biblioteci, spatii de birouri, bucatarie sau cabina de dus.

Aparatura de ultima generatie functioneaza intotdeauna impecabil, iar orice eventuale probleme sunt rezolvate cu maxima promptitudine de echipa de suport tehnic, aflata mereu la datorie. La randul lor, trainerii sunt alaturi de tine, oferindu-ti toate cunostintele necesare pentru a da un randament cat mai bun intr-un studio videochat.

Colaborarea cu o firma mare, precum Studio20, ofera si garantia stabilitatii. Experienta bogata in domeniu, locatiile deschise pe trei continente si premiile internationale castigate reprezinta o garantie a valorii si a continuitatii.

Prin urmare, in camera decorata ca un dormitor de printesa din care vorbesti cu admiratorii te vei simti la fel de bine ca acasa, cu diferenta ca aici vei castiga si bani seriosi!

Related Articles

Back to top button