Story

Makeup tips: cum alegi cele mai bune pensule de machiaj?

Fie că este vorba de evenimente speciale sau o zi obișnuită – machiajul ar trebui să îți sublinieze frumusețea naturală și, eventual, să ascundă imperfecțiunile. În mod ideal, ar trebui să uniformizeze nuanța pielii, să mărească optic ochii și buzele și să maschez cearcănele. Dar cum pot fi îndeplinite toate aceste puncte? O soluție este să vizitezi un make-up artist care va selecta formulele cosmetice și culorile acestora în funcție de tipul de ten și le va aplica foarte corect. Cu toate acestea, este imposibil să apelezi la astfel de servicii în fiecare zi. De aceea, merită să înveți elementele de bază și trucurile care vor duce machiajul tău de zi cu zi la următorul nivel. Cum să o faci? Tot ce ai nevoie este puțină dorință, practică, produse cosmetice bine alese și accesorii profesionale. Prin urmare, cum să alegi pensulele de machiaj?

Accesorii profesionale de machiaj – ce sunt acestea mai exact?

Un makeup artist alege întotdeauna accesorii de cea mai înaltă calitate, care nu numai că facilitează și accelerează munca, ci și servesc timp îndelungat, în ciuda spălării zilnice și a utilizării intense. Fie că

Atunci când alegi pensule de machiaj profesionale, merită să te concentrezi pe proprietățile lor:

  • Perii – cel mai bine este să alegi peri de cea mai bună calitate. Se crede în mod obișnuit că perii sintetici sunt cei mai buni pentru produsele cosmetice lichide și cremoase, iar perii naturali pentru formulele largi, pigmentate. Totuși, din ce în ce mai des se spune și despre perii sintetici de înaltă calitate că pot înlocui cu succes perii naturali și pot fi folosiți cu succes de persoanele cu alergii ale pielii și de vegani.
  • Vârful pensulei – aceasta este partea din perie căreia i se acordă atenție de obicei din punct de vedere estetic. Cu toate acestea, aspectul durabilității este mult mai important decât valorile vizuale, deoarece este cel care ține perii. Prin urmare, trebuie să fie rezistent la deformare și rugină. Acestea sunt vârfuri de cupru și merită să le alegi atunci când cumperi pensule profesionale de machiaj.
  • Mânerul- trebuie să fie durabil, ergonomic și bine echilibrat. Cele mai populare sunt mânerele din lemn natural. Este important ca acestea să fie acoperite cu mai multe straturi de lac – acest lucru va proteja lemnul și va face peria plăcută la atingere.

Pensule profesionale de machiaj – un must have

Numărul și varietatea accesoriilor de pe rafturile magazinelor sau virtuale pot face ca alegerea celor mai bune să pară dificilă. Producătorii concurează în crearea unor pensule machiaj în extrem de multe forme și variante noi. Deci, cum alegi pensulele profesionale de machiaj necesare?

În primul rând, merită să te concentrezi pe accesoriile pentru aplicarea fardului de ochi. Pensulele de machiaj pentru ochi sunt de neînlocuit. Iar amestecarea diferitelor nuanțe va fi mult mai ușoară dacă utilizezi o perie pufoasă, rotundă, cu peri moi. Pentru machiajul ochilor vei avea nevoie și de o pensulă precisă, mai mică, cu ajutorul căreia vei putea să aplici umbre pe pleoapa inferioară și în colțul interior.

Conturarea feței și aplicarea iluminatorului sunt, de asemenea, activități care nu pot fi realizate fără pensule. Și în această situație, alegerea este largă și depinde de preferințele individuale. Dintre pensulele pentru conturare, poți alege între modelele cu peri oblici, iar iluminatorul poate fi aplicat cu o pensulă de formă tradițională.

Related Articles

Back to top button