Story

O masa de inversie, o adevarata „binecuvantare“ pentru intreg corpul tau!

Modele recomandate de masa de inversie

De mii de ani, maestrii yoga recomanda diferite posturi fizice care presupun inversia, adica statul cu capul in jos. La randul sau, medicul grec Hipocrate, considerat parintele medicinii, a dezvoltat o metoda bazata pe aceasta postura corporala. In zilele noastre, studiile specialistilor din prestigioase institutii de cercetare medicala au confirmat beneficiile unei astfel de practici.

Ce este masa de inversie si cum iti imbunatateste sanatatea?

Recent aparut, acest echipament nu se bucura inca de recunoasterea pe care o merita. Efectele benefice ale utilizarii sale constante sunt numeroase, urmatoarele fiind considerate principale:

tratamentul durerilor de spate sau prevenirea acestora;

ameliorarea tensiunii musculare;

imbunatatirea circulatiei venoase la nivelul picioarelor;

ameliorarea presiunii exercitate la nivelul discurilor intervertebrale si al articulatiilor soldurilor;

ameliorarea presiunii exercitate in pozitia sezand asupra organelor interne;

o mai buna functionare a sistemului respirator.

Asadar, rezultatele studiilor sunt cat se poate de clare: intoarcerea corpului cu susul in jos elibereaza tensiunea din muschi, cu efecte benefice la nivelul intregului corp.

masa de inversie
masa de inversie

Diferitele modele de masa de inversie disponibile in oferta Sport-Mag.ro sunt reglabile, astfel incat se potrivesc pentru utilizatorii de diferite inaltimi. Limita de greutate este, de asemenea, ridicata, astfel ca echipamentul este folosit cu succes de orice persoana care isi propune acest lucru.

Modele recomandate de masa de inversie

In magazinul online Sport-Mag.ro sunt disponibile mai multe modele, menite sa mentina o bunastare de sanatate a organismului.

Masa de inversie InSPORTline Inverso Heaty a fost conceputa special pentru prevenirea si tratarea durerilor de spate, care apar la multe persoane ca urmare a stilului de viata modern. Statul pe scaun ori in picioare timp indelungat, zi de zi, afecteaza discurile intervertebrale, organele interne si circulatia sangelui la nivelul membrelor inferioare.

Folosirea regulata a mesei schimba postura corpului intr-un mod simplu, astfel incat aduce beneficii fara a crea riscuri de accidentare. Cadrul este fabricat din otel durabil. Captuseala moale asigura confort sporit in timpul utilizarii. Centura are trei niveluri de reglare, pentru vibratii constante sau fluctuante, in centru sau la ambele capete ale centurii. Dupa dorinta, functia de incalzire poate fi oprita, astfel incat va fi folosita doar cea de vibratie. Exista si posibilitatea de a detasa cu totul centura.

Produsul suporta o greutate de pana la 150 de kilograme, iar inaltimea recomandata a utilizatorului este cuprinsa intre 155 si 195 de centimetri, ceea ce o face potrivita pentru aproape toata lumea.

Un alt model performant este masa de inversie SportmannGravity II, recomandata pentru prevenirea si tratarea durerilor de spate si de coloana. Cadrul este realizat din otel, iar picioarele anti-alunecare asigura un plus de stabilitate. Nivelul de confort creste datorita captuselii cu grosimea de 4 centimetri si manerelor ergonomice invelite in spuma.

Unghiul de inclinare este reglabil pe 4 niveluri diferite, cu posibilitatea de intoarcere cu 180 de grade, iar inaltimea este ajustabila pe 12 niveluri. Este conceputa pentru utilizatori cu inaltimea cuprinsa intre 131 si 190 de centimetri si cu greutatea maxima de 140 de kilograme.

O coloana sanatoasa iti asigura sanatate si confort, indiferent de varsta. Ofera-ti aceasta sansa, cumparand o masa de inversie!

Related Articles

Back to top button