Imbracaminte

Eleganța în Detalii: Accesoriile Esențiale pentru un Mire Distins

În oceanul de pregătiri pentru ziua cea mare, selecția de accesorii pentru mire poate părea doar o picătură. Totuși, aceasta este picătura care poate transforma un val obișnuit într-unul memorabil. Accesoriile mirelui sunt cele care conferă ținutei acea notă de distincție și caracter, completând și elevând costumul de mire la un nivel de sofisticare supremă.

Butonii: Micile Semne ale Personalității

Butonii nu sunt doar funcționali, ei sunt reflecții ale caracterului mirelui. Fie că optați pentru un design clasic și elegant sau pentru unul care reflectă un hobby sau o pasiune, butonii sunt o modalitate subtilă de a introduce un element de unicat în costumul de mire.

Ceasuri: Măsurători ale Momentelor

Un ceas de mână de calitate nu este doar un instrument de măsurare a timpului, ci și un simbol al stilului personal. Alegeți un model care complimentează costumul, fie că este un ceas cu un design minimalist și modern sau unul vintage, cu o poveste.

Costum de mire Nubia.png

Bătutele: Legătura Fină a Eleganței

Bătutele, acele panglici subțiri de material care se înfășoară în jurul gâtului, oferă un contrast vizual și o oportunitate de a aduce culoare și textură suplimentară. Ele pot fi asortate cu batista de buzunar sau pot servi ca punct central de culoare care să contrasteze cu nuanțele mai sobre ale costumului.

Curele: Linia de Demarcație Stilistică

O curea bine aleasă poate lega împreună întregul aspect. Pentru un aspect clasic, o curea din piele cu o cataramă discretă este ideală. Pentru cei care doresc să adauge un strop de îndrăzneală, o curea cu o textură sau un finisaj unic poate fi cheia.

Costum de mire Quattro.png

Pantofi: Fundația Eleganței

Pantofii sunt, literalmente, baza pe care se clădește costumul de mire. Fie că alegeți un model Oxford tradițional sau un loafer mai relaxat, asigurați-vă că sunt bine lustruiți și în condiție impecabilă. Pantofii trebuie să se potrivească nu doar stilistic, ci și să fie confortabili pentru a susține mirele pe tot parcursul zilei.

SPREZZA by Dragoș Săndulache

Întruchiparea eleganței și a atenției la detalii se poate găsi în creatiile SPREZZA by Dragoș Săndulache. Costumul la comandă, bespoke sau made to measure creat de Dragoș este doar începutul călătoriei stilistice a mirelui. Împreună cu gama sa de accesorii alese meticulos, fiecare mire poate crea o imagine care să vorbească nu doar despre ziua nunții, ci despre propria sa poveste de stil. SPREZZA nu este doar despre costume, ci despre crearea unui ansamblu de neuitat pentru mirele modern, un ansamblu care să rămână gravat în memorie atât prin rafinamentul costumului, cât și prin acele accesorii atent selecționate care să completeze perfect portretul unui MIRE elegant.

Related Articles

Back to top button