Story

Cum arată patul ideal pentru spital? Descoperă propunerile MLM Medical

Ideea de internare creează deseori neplăcere pacienților. De aceea, instituțiile medicale au datoria să compenseze prin condiții optime în saloane și săli de intervenție. Principalul aspect care trebuie luat în considerare în acest sens este patul. Confortul și susținerea pe care acesta le conferă, în strânsă legătură cu dotările suplimentare, pot influența în bine întreaga experiență, făcând-o mai ușoară și plăcută. MLM Medical propune o gamă variată de paturi pentru spital dotate cu funcții variate pentru a spori confortul pacienților: https://shop.mlm-medical.ro/92-paturi-spital!

Electric sau mecanic: care este mai bun?

Adevărul este că alegerea patului ideal se face în funcție cu nevoile secției și a pacienților internați. Diferența dintre cele două o face modalitatea de reglare a spătarului și a platformelor pentru  platformei genunchi și picioare. În cazul celor electrice acest lucru se face printr-o apăsare de buton, în timp ce pentru cele mecanice este necesară rotirea unei manivele.

Există și varianta multifuncțională care este dotată cu funcții și opțiuni suplimentare pentru a spori confortul pacienților, dar și pentru a facilita intervențiile medicilor. Așadar, veți putea achiziționa de aici ambele variante de paturi pentru secțiile de pediatrie, obstetrică sau chiar terapie intensivă.

MLM Medical propune modele de ultimă generație

MLM colaborează doar cu furnizori specializați, de încredere, în configurarea gamei de paturi pentru spital. Modele cu 2, 3, 4 sau chiar 5 motoare sunt propuse, cu posibilitatea de personalizare cu dotări opționale care să satisfacă toate nevoile secțiilor în care urmează să fie montate. Tehnologii de ultimă generație au fost folosite în conceperea acestora pentru a putea garanta performanță la nivel înalt.

Calitatea atinge cote înalte în cadrul colecției de paturi pentru spital MLM

Produsele MLM se evidențiază și prin durabilitate. Materiale atent selecționate sunt folosite în realizarea paturilor tocmai pentru a garanta o rezistență sporită. Acestea respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță și, totodată, fac față cu brio expunerii la toate formele de uzură, fie aceasta mecanică sau chimică.

Prețurile sunt foarte avantajoase

Și din punct de vedere financiar MLM Medical propune numeroase beneficii. În primul rând, prețurile sunt consolidate în așa fel încât chiar și instituțiile mici, cu buget redus, să poată achiziționa modelul de pat necesar. În plus, adesea sunt active promoții sau reduceri semnificative care facilitează o achiziție atât de importantă care va genera rezultate excepționale ani la rând.

În cazul în care modelul dorit apare cu eticheta stoc epuizat, contactați echipa MLM pentru a le comunica cerințele pe care le aveți. În funcție de aceste informații vă va fi pusă o ofertă personalizată care să satisfacă toate nevoile.

MLM Medical – magazin autorizat de mobilier medical realizat în conformitate cu standardele de calitate și siguranță ISO!

Related Articles

Back to top button