InfoStory

De ce sunt la moda unghiile false?

In ultimii ani, unghiile false au devenit o tendinta populara in domeniul manichiurii si frumusetii. Acestea sunt de obicei realizate din acrilic, gel sau material textil si se aplica peste unghiile naturale sau pe unghii false. In acest articol, vom discuta despre de ce sunt la moda unghiile false.

Unghiile false sunt foarte estetice

Un motiv pentru care unghiile false sunt la moda este pentru ca ofera un aspect mai estetic si mai atractiv al unghiilor. Unghiile false pot fi create intr-o varietate de forme, lungimi, culori si modele, astfel incat oricine poate gasi o optiune care sa se potriveasca stilului lor personal. Acestea pot ajuta la imbunatatirea increderii in sine si pot face ca mainile sa arate mai frumoase si mai ingrijite.

Unghiile cu gel rezista mai mult decat cele clasice

Un alt motiv pentru popularitatea unghiilor false este ca acestea sunt mai durabile si mai rezistente decat unghiile naturale. Unghiile false pot dura de obicei intre doua si patru saptamani, in functie de materialul folosit si de modul in care sunt ingrijite. Acestea sunt mai putin susceptibile de a se rupe sau de a se fisura si pot fi mai usor de mentinut decat unghiile naturale. Exista mai multe modele unghii cu gel pe care le poti schimba tot timpul astfel incat unghiile tale sa arate tot timpul perfect.

Unghiile false pot inlocui unghiile fragile

Unghiile false sunt, de asemenea, o optiune populara pentru persoanele care au unghiile naturale fragile sau care nu pot creste unghiile la lungimea dorita. Acestea pot ajuta la acoperirea unghiilor afectate sau slabite si pot oferi un aspect mai uniform si mai estetic.

Poti folosi inclusiv oje semipermanente

Pentru unghiile cu gel poti folosi inclusiv oje semipermanente care sa le faca sa arate tot timpul perfect. Este foarte important sa selectezi corect gelurile pentru unghii sau culoarea ojei semi astfel incat sa te reprezinte in totalitate si sa arate tot timpul bine pe degetele tale. Este de asemenea foarte important ca cel care aplica oja semipermanenta sa fie profesionist astfel incat sa nu ai surprize neplacute. Nu uita ca unghiile cu gel sunt o alegere buna inclusiv pentru manichiura de zi cu zi care trebuie sa fie rezistenta.

Ce se intampla cand unghiile false nu sunt corect intretinute?

Cu toate acestea, exista si dezavantaje ale unghiilor false. Unul dintre ele este ca aplicarea si indepartarea acestora pot fi un proces dificil si costisitor, care necesita ajutorul unui profesionist. De asemenea, unghiile false pot dauna sanatatii unghiilor naturale, daca sunt aplicate sau indepartate necorespunzator.

In plus, unghiile false pot fi si o sursa de infectii sau de alte probleme de sanatate, daca nu sunt ingrijite corespunzator. In special, unghiile false pot retine murdarie si bacterii, ceea ce poate duce la infectii sau la alte probleme ale pielii.

In concluzie, unghiile false sunt la moda datorita aspectului estetic si atractiv pe care il ofera, precum si a durabilitatii si rezistentei lor. Cu toate acestea, este important sa le aplicam si sa le ingrijim corespunzator pentru a evita daunele sau problemele de sanatate.

Related Articles

Back to top button