InfoStory

Activitatea nu trebuie sa se opreasca! Iata care este cel mai rapid mod in care poti inlocui un demaror de motocoasa

Motocoasa este o scula care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul unui gospodar bine pregatit. Cu ajutorul acestui instrument, poti sa toaletezi usor si repede elementele de vegetatie din curte si gradina. De asemenea, cu o motocoasa bine pusa la punct, poti sa tunzi gazonul si sa ii dai cea mai frumoasa forma. Insa o motocoasa necesita si o intretinere eficienta.

Printre cele mai vulnerabile piese componente ale unui astfel de mecanism este demarorul. Un demaror motocoasa poate sa se defecteze destul de usor, iar inlocuirea sa trebuie efectuata imediat. Motivul? In lipsa unei piese care sa functioneze la capacitate maxima, motocoasa nu va putea fi declansata. Iata cum poti sa inlocuiesti usor demarorul!

Ce este si cum se defecteaza un demaror de motocoasa?

Pentru a avea o idee mai clara cu privire la modul in care se schimba un demaror de motocoasa, este necesar sa intelegi care este rolul acestei piese disponibile si pe generalmotor.ro. Demarorul reprezinta sistemul de pornire al motocoasei. El este compus dintr-un arc care se roteste odata ce ai tras sfoara de activare a motorului. Demarorul este o piesa pe cat de importanta, pe atat de simpla.

Asta deoarece, in cazul in care se defecteaza, nu este necesar sa recurgi la procedee prea complexe pentru a-l inlocui. De regula, demarorul se defecteaza din punct de vedere mecanic, odata cu aparitia rupturilor in zona sforii care actioneaza motorul. Atunci cand se defecteaza demarorul, motocoasa se opreste brusc in timpul utilizarii.

Cum schimbi usor demarorul?

Odata ce ai sesizat faptul ca te confrunit cu un demaror motocoasa defect, poti sa iei in calcul inlocuirea lui completa. Nu este necesar sa te complici cu desfacerea suruburilor sau inlocuirea bujiilor ori a altor piese din utilaj. Un demaror nou de la Generalmotor.ro este o solutie mult mai buna. Pretul scazut si mecanismul simplu de montare sunt principalele motive.

Fiind o piesa simpla si accesibila, din punctul de vedere al pretului, specialistii recomanda sa ai acasa un demaror motocoasa pe care sa il poti monta la nevoie. Nu este necesar sa fii specializat in domeniu, pentru a putea face acest lucru, si nici nu ai nevoie de scule complicate, scumpe sau greu de gasit.

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cu exactitate indicatiile din manualul de utilizare al modelului pe care l-ai ales. Poti opta pentru variante originale, oferite de producatori precum Husqvarna sau Stihl, dar ai si optiunea pieselor chinezesti. Acestea trebuie alese cu atentie mai mare, pentru ca nu sunt compatibile decat cu anumite tipuri de motocoase.

Un lucru este cert: montarea unui demaror se face usor, fara a fi necesara expertiza in domeniu. De asemenea, piesa costa putin si o poti achizitiona in siguranta, cu livrare rapida de pe Generalmotor.ro. Tot acolo poti gasi si piese precum bujii, volante sau alte componente importante pentru o motocoasa.

Cu ajutorul unei piese potrivite, vei putea monta cu usurinta demarorul nou al drujbei tale. Fara sprijin de specialitate, fara a astepta sa treaca zilele sau saptamanile pe parcursul carora motocoasa ta ar putea sta in service. Alege sa rezolvi lucrurile rapid si sigur, chiar la tine acasa!

Related Articles

Back to top button