Story

Ce replici de arme sunt utilizate la Airsoft

Airsoftul este un joc răspândit în foarte multe regiuni din România iar jucătorii folosesc foarte multe replici de arme ce imită aproape perfect armele adevărate. Trebuie să știi însă că există diferențe care le fac să nu fie letale, mai ales dacă se respectă regulile și nu sunt utilizate în afara terenului de joc.

Replici de arme automate electrice

Acest tip de replici de arme aisoft Bucuresti reprezintă cele mai populare tipuri de arme folosite. Dacă te întrebi de ce, atunci răspunsul e simplu. Pentru începători sunt modelele cele mai ușor de folosit pentru a învăța să tragi corect, să ai o precizie bună, viteză de lansare a unui număr mare de bile și autonomie crescută.

Acumulatoarele electrice pot să susțină lansarea a câtorva mii de bile de plastic până la reîncărcare. Bilele se lansează cu viteză constantă și precizie crescută. Un alt factor pentru care sunt preferate de cei mai mulți jucători e faptul că se pot face modificări foarte ușor. Online găsești la NRG mii de accesorii și upgrade-uri interne pentru replicile de arme. Aceste modificări pot face arma mai puternică și cu o precizie de lansare mai bună.

Replici pe bază de gaz

Față de replicile de arme care folosesc energia electrică, acestea au ca sursă de alimentare gazul. Cu puterea gazului aflat sub presiune se pot lansa bilele de plastic. Sunt folosite în special de jucători profesioniști care preferă o experiență de tragere similară cu cea reală. Cel mai folosit gaz este propanul pentru alimentarea replicilor de arme. Dezavantajul principal este că nu au aceeași precizie de lansare precum replicile de arme electrice.

Replici pe bază de arc

Sunt modele de arme airsoft simple prin construcția lor, dar la mare căutare în rândul jucătorilor experimentați. Acestea folosesc un trăgaci cu arc care se comprimă la lansarea bilei. Sunt întâlnite pe replici de arme precum puștile cu lunetă sau shotgun-urile. Dezavantajul e că nu poți lansa un număr mare de bile rapid, fiindcă necesită alimentare după fiecare bilă.

Ce proiectile sunt folosite la airsoft?

În jocul de airsoft sunt utilizate proiectile speciale. Acestea sunt fabricate din materiale plastice. Greutatea variază între 0.12 g și 0.48 g, având dimensiuni până la 6-8 mm. Greutatea și dimensiunea joacă un rol important în funcție de tipul de armă și distanța la care vrei să tragi.

Alege replica de armă potrivită și echipează-te corespunzător. Pune o pereche de bocanci militari în picioare, ia-ți echipamentul și pornește la joc.

Related Articles

Back to top button