Story

Ce cadouri pentru fete poti oferi pentru ca si parintii sa fie impresionati

Cadou fete

Esti invitat la un prieten care are o fetita? Cu siguranta nu poti sa te duci cu mana goala si de aceea ti-am pregatit mai multe idei de cadouri pe care i le poti oferi. Iata cateva sugestii de cadouri pentru fete de care sa tii cont in momentul in care faci cumparaturi din magazine ca acesta https://www.jubi.ro/cadouri-fete

Cadouri fete: Poti alege un crab muzical care face baloane de sapun

Copiii iubesc sa se joace in apa, iar cada este cel mai bun teren de distractie. Cu un crab care produce baloane de sapun vei face un cadou interesant atat pentru copii cat si pentru parinti. Tot baia este si acel moment in care copiii au tendinta sa devina agitati si sa nu mai coopereze. Daca au la indemana o jucarie care face baloane de sapun si pe care o pot lua cu ei i cada, cu siguranta vor sta mai cuminti la baie si asta este foarte important pentru linistea intregii familii.

Cadouri pentru fete: Un joc de constructie in forma de ferma

Jocurile de lemn sunt recomandate inclusiv de educatia Montessori care spune ca cei mici se vor dezvolta mai repede cu ajutorul texturilor variate si prin experiente senzoriale. Pentru copiii care abia acum descopera lumea din jurul lor, un astfel de joc este o solutie extrem de buna. Nu are multe piese iar piesele sunt mari si colorate, incurajandu-l pe cel mic sa descopere cum se pot potrivi formele. Cu un astfel de joc il vei invata sa sorteze, ii vei dezvolta motricitatea fina si mai tarziu, in jurul fermei, veti putea crea jocuri de rol in care sa ii dezvolti abilitatile sociale.

Cadou fete: Un elefant de plus cu efect de incalzire si racire

Confortul copilului pe timpul noptii este foarte important. Prin urmare, o jucarie care sa regleze temperatura este cea mai buna solutie pentru camera lui si reprezinta un cadou pentru fete foarte potrivit. Elefantul poate fi setat pe cald iarna si va oferi un plus de caldura micutului si poate fi setat pe rece vara astfel incat noptile toride sa nu mai fie chiar atat de deranjante si sa nu il mai tina treaz pe cel mic pana in zori.

Cadou pentru fete: Un distribuitor automat de bule de sapun

Un distribuitor automat de bule de sapun este de asemenea un cadou perfect pentru toti copiii, atat pentru fete cat si pentru baieti. Astfel, nu mai trebuie sa stea ei sa le faca sufland in cercurile inmuiate in apa cu detergent. Este suficient ca aparatul sa fie pornit si va produce singur baloanele dupa care copilul sa alerge.

Cadouri pentru fete: Un joc de constructie educativ cu forme Disiney

Daca copilul este pasionat de desene animate si de jocurile Disney, atunci cea mai buna solutie este sa ii cumperi un set de construit Disney cu ajutorul caruia sa se distreze. Astfel, va invata sa distinga forme, se va distra si se va simti bine, va lucra in echipa cu ceilalti prieteni si va fi mereu atras sa incerce lucruri noi, datorita fetelor amuzante ale personajelor din filmele Disney preferate. Setul este facut din lemn, pentru a incuraja descoperirea prin experiente senzoriale.

Related Articles

Back to top button