Story

Tratamentul de slăbire localizată prin cripoliză | Artist-Touch.ro

Tratamentul este o procedură non – invazivă folosită pentru a distruge toate celulele grase. Criolipoliza distruge adipocitele pentru remodelarea corporală. Țesuturile, fibrele dar și colagenul sunt protejate chiar dacă acest tratament se folosește de răcire pentru a elimina grăsimea. Acest tratament este o înlocuire a operației de liposucție. Într-un salon de înfrumusețare vei afla tot ce trebuie să știi despre acest tratament care îți reduce considerabil grăsimea din corp.

Dacă suferi de vene varicoase, diferse forme de dermatite sau chiar leziuni cutanate ar fi potrivit să încerci un alt tip de tratament. Tratamentul cu criolipoliza se folosește pe zonele unde există țesut adipos, respectiv grăsime. Tratamentul nu doare, nu necesită o perioadă de recuperare și rezultate sunt vizibile după prima ședință. Criolipoliza este un tratament blând și ideal pentru o slăbire localizată. Ea te ajută să scapi de depozitele de grăsime de pe o anumită zonă.

Tratamentul de slăbire localizată prin criolipoliză

Criolipoliza București este un tratament care reduce eficient țesutul adipos din zona tratată. Deține un sistem de răcire controlat care reușește să afecteze doar celulele grase, lăsând pielea netedă și neafectată de acest tratament. Aplicatorul trage în cavitate țesutul adipos și oprește temporar circulația sangvină și îmbunătățește înghețarea celulelor grase. După ședință, se instalează un întreg proces natural de eliminare a grăsimilor printr-un sistem realizat de organismul tău.

Macrofagii și enzimele corpului funcționează precum niște atacatori pentru țesuturile moarte și ele sunt conduse spre funcțiilor naturale de descompunerea celulelor moarte. Acest tratament este cât se poate de natural și nu afectează tegumentele pe timpul ședinței. Fiecare persoană are un număr finit de celule adipoase, denumite și adipocite. Un adipocit conține apă, glicerol și până la 5 tipuri de acizi grași. Acei acizi grași sunt eliminați cu ajutorul acestei ședințe de criolipoliză.

 

Criolipoliza reduce grasimea subcutanată în deplină siguranță. Rezultatele se văd imediat, și doar de la o ședință reducerea depozitelor de grăsime este cu până la 20% sau chiar 25%. Repetarea unei alte ședințe se face la un interval mai mare de zile. Pentru rezultate optime ai nevoie de mai multe ședințe ca să se reducă în întregime stratul de grăsime. Criolipoliza este o metodă eficientă prin care poți îngheța grăsime nedorită de pe anumite zone ale corpului. Într-un salon de înfrumusețare vei putea să afli toate informațiile de care ai nevoie.

Alte tratamente potrivite pentru țesutul adipos

Există mai multe tipuri de celulită care poate fi tratată prin diferite tratamente corporale. Velashape 3 aparține de remodelare corporală care acționează pe celulită, coajă de portocală dar și pe tonifiere. Acesta acționează și în pierderea în centimetrii, ajutând la slăbirea localizată pe zona tratată. Velashape 3 oferte deține mai multe pachete folositoare pentru silueta ta. Acest aparat vă demonstrează rezultate excelente și un grad de satisfacție ridicat. El se folosește de 4 tehnologii pentru a avea efectele dorite. Toate cele 4 tehnologii acționează concomitent și rezultatele se văd de la prima ședință. El este un tratament unic, eficient și sigur care îți va face pielea să arate perfect și să fie tonifiată.

 

Related Articles

Back to top button