InfoStory

Prietenele tale fac videochat in Bucuresti si tu inca nu? Iata avantajele!

Daca ai o prietena care, inca dinainte sa fi terminat facultatea, castiga mii de euro in fiecare luna, conduce o masina de lux si se imbraca mereu in haine scumpe, sunt mari sanse ca ea sa lucreze ca model intr-un studio de videochat din Bucuresti.

Poate ca anumite pareri videochat ale unora o impiedica sa spuna cu ce se ocupa, insa poti fi sigura ca este extrem de multumita atat cu cariera pe care si-a ales-o, cat si cu stilul de viata pe care si l-a construit! Iata cateva dintre motivele pentru care exemplul ei este, fara indoiala, unul de succes!

Acces la venituri de-a dreptul fabuloase

Ce-ai spune daca, intr-o tara in care milioane de oameni au salariul mai mic de 400 de dolari, tu ai castiga inca de la inceput, intr-un domeniu in care nu ai experienta, suma de 1 000 de dolari pe luna, garantat? Chiar daca suna prea frumos pentru a fi adevarat, chiar asa stau lucrurile pentru toate fetele care lucreaza pentru Studio-20.ro, in primele trei luni petrecute ca model de videochat Bucuresti!

Iar daca folosesti asa cum se cuvine aceste trei luni si cooperezi cu trainerii si profesorii aflati la dispozitia ta, la sfarsitul acestui interval vei detine toate cunostintele si abilitatile necesare pentru a obtine venituri chiar mai mari. In acest scop, vei beneficia de un sistem de bonusuri extrem de bine puse la punct, cu multiple avantaje.

Pe langa comisionul standard de 50%, pot fi cumulate diferite bonusuri, acordate pentru mai multe tipuri de performante. Este vorba despre bonusul de 2% pentru peste 90 de ore online intr-o perioada, 5% pentru 100 de ore online intr-o perioada, alti 5% pentru peste 10 000 de dolari intr-o perioada si, de asemenea, 5% pentru modelele care lucreaza la Studio 20 timp de un an, fara intrerupere.

Sansa de a castiga premii internationale prestigioase

Cea mai graitoare dovada a succesului pe care il poti obtine daca alegi sa lucrezi intr-un studio de videochat din Bucuresti este reprezentata de numeroasele premii internationale obtine atat de studiouri, cat si de modele.

Astfel, Studio 20 a reusit sa isi adjudece unele dintre cele mai importante trofee la evenimente fastuoase din lumea intreaga, la care participa in mod regulat tot ce are mai bun acest domeniu in continua dezvoltare: site-uri, studiouri, modele, companii de servicii de profil.

Printre premiile castigate se numara urmatoarele: Best Cam Studio of the Year (in cadrul GFY Awanrds, in 2015, 2016, 2019, 2020 si 2021), Best Global Live Cam Studio (in cadrul LalExpo 2016) sau Best Emerging Studio si Best Live Cam Studio (la AW Awards 2015, 2016, 2017 si 2018).

Pe langa premiile obtinute de studiouri, cu atat mai importante sunt cele castigate de fetele care practica videochat in Bucuresti. Astfel, Raquelle Diva a obtinut Best Cam Model la YNOT 2015 si Best Romanian Model la LalExpo 2016, iar Sasha Red a obtinute Best Personal Site la AW Awards 2015, Best Cam Model la YNOT 2016 si Best European Cam Model la Xbiz 2017. Si exemplele pot continua.

Si tu poti sa te bucurui de bani si de succes inca din tinerete! Alege sa fii model de videochat Bucuresti si vei descoperi ce inseamna sa fii independenta si sa traiesti o viata demna de o vedeta!

 

Related Articles

Back to top button