Story

„Oare cat voi umbla dupa fisa medicala pentru permis?” Iata raspunsul specialistilor la astfel de intrebari!

In era vitezei, cand timpul pare ca nu mai este suficient pentru tot ceea ce ti-ai dori sa faci, chiar nu mai ai nevoie si de cozile interminabile de pe holurile clinicilor medicale. Desi, probabil, ai trecut inevitabil prin momente in care a trebuit sa te lupti cu nervii, blazarea si ignoranta anumitor cadre medicale, intr-o clinica privata autorizata pentru a elibera fisa medicala pentru permis nu vei fi expus unor astfel de evenimente neplacute.

Te intrebi cat vei avea de umbat dupa acest document, fara de care nu poti continua demersurile pentru a obtine permisul de sofer? Ce ai zice daca in mai putin de o ora ar fi totul gata? Nu crezi ca e posibil? Vino sa te convingi! Mai mult decat atat, daca aceasta promisiune este incalcata, lucru putin probabil, fisamedicala.info se angajeaza sa iti returneze 50% din pretul platit.

Ideea principala pe care trebuie sa o tii minte este urmatoarea: vei avea fisa medicala pentru permis in mai putin de 1 ora, in cadrul aceleiasi clinici, fara drumuri dus-intoarse intre locatii din diverse colturi ale orasului. De la un traseu complicat la unul mult simplificat, vei parcurge cu viteza toate etapele necesare pentru a nu-ti afecta cu nimic agenda ta de lucru. Timpul iti va fi respectat, garantat, asadar, vino cu incredere, fara nicio teama!

O singura clinica, aceeasi zi

fisa medicala permis auto
fisa medicala permis auto

Daca mai demult, pentru a tine fericit in mana acest document, aveai de umblat pe la mai multe clinici, acum totul se va rezolva intr-un singur centru medical. Dupa stabilirea unei programari, vino la data si ora fixata pentru a demara procedurile de obtinere a fisei auto. Da startul carierei tale in ale soferiei, lin, fara inconveniente. Cu siguranta de aceasta data nu vei prinde semaforul rosu, avand unda verde spre atingerea obiectivelor tale.

Ce acte sunt necesare pentru fisa medicala pentru permis?

In ziua stabilita in urma programarii, te vei prezenta la receptia clinicii cu urmatoarele documente ce vor fi verificate de personalul medical:

 • Buletin sau Carte de identitate;
 • Fisa de scolarizare, daca este cazul;
 • Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze daca figurezi cu boli cronice;
 • Daca suferi de diabet de tip I vei avea nevoie si de scrisoarea medicala eliberata de medicul diabetolog, in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea de a fi apt pentru a conduce;
 • Ochelarii de vedere – daca esti purtator ai acestora.

Care sunt investigatiile medicale obligatorii pentru fisa medicala pentru permis?

Odata cu validarea documentelor prezentate, vei fi condus spre cabinetele medicale la care va urma sa fii consultat. Iata care sunt specialitatile pe care le vei vizita:

 • Oftalmologie;
 • ORL;
 • Ortopedie;
 • Medicina interna;
 • Neurologie;
 • Psihiatrie;
 • Pneumologie (doar pentru grupa a II-a – conducatori auto ai autovehiculelor din categoriile C, CE, C1, C1E, D, DE, D1 si D1E);
 • Aviz psihologic (pentru scolarizarea auto).

Daca rezultatele examinarilor medicale te declara apt pentru a conduce, felicitari, vei obtine fisa medicala pentru permis! Documentul are o valabilitate de 1 an de la data inregistrarii si poate fi utilizat pe intreg teritoriul Romaniei. In mai putin de o ora, in aceeasi zi si in cadrul aceleiasi clinici autorizate vei rezolva una dintre cerintele esentiale pentru obtinerea carnetului de conducere. Nu mai amana acest pas si profita de un sistem privat bine organizat!

Related Articles

Back to top button