Story

Magia rubinului revine în preferințele iubitorilor de bijuterii

Una dintre cele mai iubite și apreciate pietre prețioase cunoaște o revenire în preferințele iubitorilor de bijuterii. Doamnele și domnișoarele adoră cercei rubin și în ultimii ani au devenit o prezență constantă, un accesoriu nelipsit alături de cele mai importante figuri feminine ale politicii, ori industriei de divertisment de la nivel mondial. 

Puterea magnetică a frumuseții rubinului reușește să capteze atenția chiar și celor mai indiferenți privitori, iar proprietățile magice ale acestei unice pietre prețioase își fac simțită prezența cu orice ocazie. 

Rubinul este atât de prețios încât există și embargouri comerciale stricte și restricții dure, țări precum Statele Unite ale Americii interzicând cu desăvârșire exportul din zone precum Birmania. 

Considerat o piatră a regilor, rubinul este de cele mai multe ori asociat cu puterea și bogăția, iar posesia unei bijuterii cu rubin contribuie la acumularea unei averi impresionante. Legenda spune că oricine deține cel puțin o piatră de rubin va ajunge să dețină și mai multe pietre prețioase.

Unul dintre reprezentanții Valmand, poate cel mai important producător român de bijuterii din aur și platină, cu diamante și pietre prețioase, ne-a declarat că inclusiv datele precise ale vânzărilor atestă o creștere a preferinței pentru o astfel de piatră prețioasă.

„Cel mai probabil datele legendelor se confirmă, motiv pentru care oamenii revin pentru achiziționarea unor bijuterii cu rubin, ori alte pietre prețioase. Moda este de cele mai multe ori dictată de sentimentele pe care le ai când achiziționezi o astfel de bijuterie, așa că doar energia pură și bună a rubinului poate explica preferința doamnelor și domnișoarelor pentru astfel de bijuterii. De asemenea, culoarea unică îi conferă versatilitate, fiind ușor de asortat oricărei ținute, indiferent de ocazie”, a mai declarat reprezentantul Valmand.

Related Articles

Back to top button