Story

Idei pentru a va decora casa intr-un stil modern, sofisticat si elegant

Daca va renovati casa sau ati cumparat o casa noua si cautati idei de decor, ar trebui sa luati in considerare sa o faceti intr-un stil modern, sofisticat si elegant.

Cu o armonie in culoare si o esenta simetrica clasica ca axa tematica, acest stil creeaza o atmosfera pura si minimalista. Aici iti lasam cateva idei pentru a decora locuinta intr-un stil modern, sofisticat si elegant.

 1. Camera in stil modern

Aceasta camera moderna poate insemna o combinatie atractiva de culori sobre dar si linii simetrice.

 1. Camera in stil elegant

Ceea ce confera o nota eleganta acestui tip de incaperi este contrastul dintre tonurile neutre ale decorului general si detaliile de textura si culoare ale pernelor si tapiteriei.

 1. Camera in stil sofisticat

Culorile inchise, atingerea potrivita a culorii si stilul minimalist fac din aceasta o mostra excelenta a unei incaperi in stil sofisticat, unde „mai putin inseamna mai mult”.

 1. Sufragerie moderna

Paleta de culori limitata creeaza o mare armonie, in timp ce designul si materialele setului de mese, fotografii pe perete si iluminarea obtin un efect deosebit pentru o sufragerie moderna.

 1. Sufragerie sofisticata

Minimalismul in culori, linii drepte si piese folosite pentru decorare. Astfel se obtine o sufragerie sofisticata.

 1. Bucatarie moderna

Bucatariile moderne pariaza, de asemenea, pe o paleta de culori limitata, linii drepte si minimalism.

 1. Bucataria sofisticata

Pentru a obtine un efect sofisticat in bucatarie, jucati-va cu otel negru, gri si inoxidabil.

 1. Bucatarie eleganta

Pentru un efect chiar elegant in bucatarie, jucati-va cu lumini si elemente decorative, mentinand in acelasi timp un stil minimalist in culori si mobilier.

 1. Dormitor sofisticat

Pentru a obtine un efect sofisticat in dormitor, combinati un design in culori neutre in diferite texturi.

 1. Dormitor modern

Recreaza atmosfera unui dormitor modern care lucreaza la detalii: mobilier din plastic si otel inoxidabil, ornamente din sticla, linii drepte si culori neutre cu o nota de culoare.

 1. Baie moderna si eleganta

O baie alb-negru este atat moderna, cat si eleganta, datorita paletei de culori limitate (alb, negru si otel inoxidabil), liniilor drepte si stilului minimalist de decor.

 1. Baie sofisticata

Transparenta, culorile deschise si lumina dau un efect sofisticat acestei bai moderne.

Idei de decorare a baii

Includeti obiecte mici, dar functionale

Atunci cand decorati o baie, este esential sa evitati elementele mari care pot domina campul vizual si sa preferati in schimb obiecte mici, precum si functionale, cum ar fi cutii de organizare, suporturi pentru periuta de dinti, rafturi de dus, clipboard igienic etc.

In plus, nu uita cat de util este spatiul de pe perete, acolo poti atarna rafturi, cuiere pentru prosoapele tale, un organizator pentru produsele de stilizare a parului, trusa de prim ajutor.

Valorificarea la maximum a spatiului cu mobilier si elemente decorative versatile este esentiala pentru a profita la maximum de baia ta. Dar ce inseamna ca un design sa fie versatil? Mai exact, inseamna ca este adaptabil si combinabil in orice spatiu de baie si orice stil de decorare.

Related Articles

Back to top button