Story

Geamantane de voiaj pentru toate gusturile.

Când vine vorba de vacanțe, inevitabil trebuie să te gândești la modul în care vei căra cu tine imensitatea de lucruri de care ai nevie. Ce fel de geamantane vei împacheta și cum depinde în mare măsură cât de lungă va fi călătoria și câte persoane va face parte din excursie.

Pe lângă acest fapt mai rămâne de văzut modul în care se va realiza această călătorie în vacanță. Dacă mergi pe cont propriu cu mașina, atunci nu există nici o limitare, dar dacă călătorești, atunci trebuie să verifici amănunțit regulile companiei  de zbor referitor la dimensiunea și greutatea bagajului din cală, precum costurile pentru celelalte bagaje care vrei să duci cu tine. Dacă faci niște calcule, dai seama că costurile bagajelor sunt atât de mari uneori, că mai bine cumperi anumite lucruri la fața locului, decât să cari cu tine cu avionul.

Geamantane mici, cu dimensiuni conforme cu bagaje de cală

Toate companiile aeriene specifică dimensiunea maximă și greutatea geamantanului care poți lua în cală cu tine. Din păcate nu există un standard general, dar poți găsi o soluție optimă dacă te interesezi din timp. Cele mai obișnuite dimensiuni sunt cele de mărime mică 40X30X20 cm și mărime 55X40X20 cm. Dacă alegi aceste dimensiuni de geamantane de cală, atunci vor fi acceptate în cele mai multe cazuri în cală.

Geamantanele de cală nu trebuie să aibă obligatoriu role de deplasare, dar pentru a nu trebuie cărate în mână este avantajos să fie de tip troler. Astfel poți trage după tine când te deplasezi în hala de așteptare, la fel te ajută mult la îmbarcare.

Cum știi, în aceste bagaje mici nu poți căra mare lucru cu tine, dar dacă te duci într-o călătorie la mare, nici nu ai nevoie de multe haine. Acest bagaj este suficient pentru câteva tricouri și un șorț de baie. Nu merite să cari cu tine loțiuni și creme de soare, pe care oricum nu ai voie să duci în avion, acestea pot fi cumpărate la fața locului pe litoral.

Geamantane mari pentru călătorii familiare.

Dacă ai o familie mare și mergeți împreună cu copii în excursie, este foarte posibil să fie mai ieftină călătoria cu mașina. Este drept, drumul va fi mult mai obositor, dar în acest mod vei putea să împachetezi mai multe lucruri, pe acre nu puteai să duci cu avionul. Să nici nu vorbim de economisirea costurilor biletelor de avion, care în anumite cazuri ar putea să fie o mică avere la o familie numeroasă.

Dacă ești în această situație, probabil cunoști situația că nu există geamantan de dimensiune destul de mare pe care soția nu poate umple cu haine și jucării pentru copii. Sunt o serie de geamantane mari pentru aceste situații limită, când pentru o excursie de o săptămână, familia se mută cu casa cu tot.

Regula de aur în alegerea geamantanelor este, să potrivești dimensiunea la limita posibilităților, adică să încape în portbagaj, să fie ușor de manevrat inclusiv de un copil la nevoie. Spor la excursii.

Related Articles

Back to top button