Story

Despre cum era sa-mi ratez rochia mult visata din cauza unei vanzatoare

Vremurile de care avem parte de aproape doi ani incoace ne-au schimbat din temelii rutina si obisnuintele. Daca inainte cumparaturile erau un hobby de petrecut timpul liber cu prietenele, acum ele au devenit o preocupare mult mai solitara si mai virtuala. Sa iti organizezi nunta in acest context este cu atat mai stresant, limitarile vin peste tine buluc, nu mai poti impartasi experientele cu toti oamenii dragi si asa mai departe. Sa cauti rochii de mireasa ieftine este o si mai mare provocare, pentru ca ai de impletit abordarea online cu cea offline si lucrurile uneori ajung sa se bata cap in cap. Sa zicem ca pornesti de la banalul search de tipul „rochii de mireasa Bucuresti”, ca sa iti faci o idee. Ai crede ca localizarea in spatiu va restrange plaja de rezultate, insa internetul nu functioneaza chiar asa. Deci vei ajunge sa vezi rochii din Odorheiu Secuiesc si chiar din  China si sunt sanse mari ca unele dintre ele sa iti placa mai mult decat orice altceva vezi prin minunata capitala. Ce trebuie retinut este ca singura varianta a unei alegeri in cunostinta de cauza ramane interactiunea directa. Daca e musai si nu gasesti nimic mai aproape, fa-ti o programare la Odorhei, sigur au oamenii aceia si alte lucruri dragute sa iti mai arate, astfel incat sa merite drumul. Daca vrei neaparat, nu e cazul chiar sa mergi si pana in China, ci doar sa iti asumi blocarea unei sume de bani, pentru ca vei comanda un produs pe care il platesti in avans, care odata ajuns la tine se poate sa nu fie chiar ce trebuie si pe care iti vei recupera banii abia dupa returnare, deci e o odisee de durata.

Vom presupune insa ca vei gasi ceva aproape, ca iti faci programare si ca te duci plina de sperante. Sfatul meu, ca sa nu patesti ca mine – mergi acolo macar dand impresia ca esti sigura pe tine daca nu reusesti chiar sa si fii, sau macar ia cu tine pe cineva mai bataios. De ce? Pai e simplu, pentru ca se poate sa ai ghinionul de a da peste un consultant in vanzari care crede ca le stie pe toate, asa cum am patit eu. Care te obliga sa probezi lucruri care nu iti plac si incearca sa te convinga asiduu ca cele vizate de tine nu sunt o alegere potrivita. Care poate fi potolit si adus pe fagasul cel bun doar de o interventie ferma, de care eu nu am fost capabila, dar pentru care ii voi fi recunoscatoare toata viata prietenei mele, care a adus singurica rochiile la cabina si a insistat ca vrea sa ma vada in ele. Si a mers, castigatoarea era printre ele, ignorata de consultant, adulata de mine si adulmecata cu succes de prietena mea.

Va pregatiti sa conduceti un camin (poate si un barbat ), asa ca e tipul ca Zoe sa fie barbata! Incepeti cu rochia de mireasa and work your way up, girls…

Related Articles

Back to top button