Story

Cum sa-ti remorchezi masina defecta?

Dupa cum e deja de la sine inteles in acest caz, puteti mai intai sa alertati un profesionist in reparatii care va poate oferi servicii de remorcare. Acesta din urma, de fapt, va fi echipat cu toate echipamentele de care are nevoie pentru a-ti remorca vehiculul. Dar dintr-o chestiune de viteza si mai ales pentru a evita perturbarea circulatiei altor masini, trebuie sa ai reflexul sa apelezi la un specialist care se afla langa tine. In ciuda costului serviciilor de remorcare de la serviceul universal, nu va faceti griji. De fapt, asigurarea voastra auto poate acoperi toate aceste cheltuieli. Pentru a face acest lucru, contactati asiguratorul vostru auto acesta va va spune daca exista sau nu acoperire. Acesta este intr-adevar principalul avantaj al cautarii asistentei unui serviciu de tractare auto asa cum este tractarioradea.net.

Tractati autovehiculul vostru cu o bara de remorcare autorizata

Astazi, remorcarea autovehiculului este o solutie mai practica. Acest lucru se datoreaza in mod necesar crizei economice care erodeaza bugetul financiar al fiecarei familii. Desi va va pierde putin timp, va fi totusi foarte economic. Pentru aceasta, va trebui sa aveti in posesia voastra materialele adecvate precum huse de remorca, incuietori pentru remorca si multe altele. Dar cel mai important dintre toate este fara nicio ezitare bara de tractare auto.

Ce este o bara de tractare automata?

O bara de remorcare sau bara de remorcare este un echipament potrivit pentru remorcarea autoturismelor defecte. Se prezinta sub forma unei tije de fier care are un diametru bine definit. La ambele capete, are carlige care trebuie sa prinda ambele vehicule (cel in stare proasta si al doilea care vrea sa-l remorcheze).

Care sunt tipurile de bare de remorcare?

In general, exista 3 tipuri de bare de remorcare care sunt:

  • bara pliabila,
  • telescopica
  • si bara de remorcare standard.

Vom vedea mai jos specificul fiecarei bare de remorcare pentru masini si reglementarile acestora.

  1. Bara telescopica

Este suficient de lung pentru a face aceasta treaba si are stifturi care fixeaza tuburile. Foarte rezistent, este util pentru masini de 2 sau 3 tone.

  1. Bara de remorcare pliabila

Pe langa unirea a doua vehicule din puncte de ancorare diferite, reduce spatiul ocupat de acestea din urma atunci cand sunt depozitate in garaj. Acest tip de bara este utilizat pentru vehicule cu greutati cuprinse intre 1,8 si 2,5 tone.

  1. Bara de tractare standard pentru tractarea unei masini

Potrivit pentru automobile de 2 sau 2,5 tone, are doua carlige care se potrivesc cu usurinta in jurul inelelor de remorcare.

Pasi pentru remorcarea vehiculului de unul singur

  • Prima regula de urmat este sa pastrati o distanta de aproximativ 2 metri intre cele doua masini implicate (una remorcata si alta avariata).
  • Apoi urmeaza pasul de a agata inelele de remorcare pe ele. Va trebui, asadar, sa le plasati in fata (pentru masina care remorca) si in spate pentru cea care va trebui sa fie tractata.
  • In cele din urma, trebuie sa verificati daca este bine atasat inainte de a incepe sa conduceti. Odata ce ati facut acest lucru, puteti incepe, prin urmare, faza propriu-zisa de remorcare.

 

Related Articles

Back to top button