Story

Cum să gestionezi stresul în mod natural cu ajutorul florilor

Viața modernă poate provoca stres. Este un fapt cu care mulți oameni se confruntă zilnic: termene limită la serviciu, lupte parentale și provocări în relații, toate acestea fac parte dintr-o zi de muncă. Partea bună a lucrurilor este că există un mod relativ ieftin și complet natural de a gestiona și combate stresul. S-a dovedit că florile ameliorează stresul și, în același timp, vă înfrumusețează casa sau biroul. Florile nu numai că sunt antistres, dar evocă sentimente de compasiune, entuziasm și energie – oferindu-vă un motiv pentru a vă începe ziua cu dreptul. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre modul în care culoarea afectează starea de spirit și despre cum florile plasate strategic vă pot oferi acel impuls suplimentar atunci când aveți cea mai mare nevoie.

Culoarea este totul!
Deși poate nu o recunoaștem, suntem afectați de culori în fiecare zi. Este un fapt că anumite nuanțe și nuanțe de culori stimulează anumite emoții – același lucru este valabil și pentru flori. Selectarea unei culori de flori este importantă în funcție de personalitatea ta. Fie că sunteți genul de persoană care are nevoie să se relaxeze pentru a scăpa de anxietate sau că preferați să vă aducă în minte sentimente de veselie pentru a scăpa de griji, trebuie să alegeți culoarea florilor în funcție de aceasta:

Roșu
O culoare caldă care înseamnă energie și vitalitate. Poate fi folosită și pentru a indica furia și pericolul. Deoarece roșul este culoarea cea mai intensă din punct de vedere emoțional, utilizarea tuturor florilor roșii poate să nu fie o idee bună, în funcție de faptul dacă vă place sau nu culoarea roșie. Florile roșii pot avea, de asemenea, semnificații pozitive atunci când sunt folosite cu moderație – dragoste, entuziasm și entuziasm, toate acestea fiind perfecte pentru persoanele care au nevoie de un plus de energie uneori. Roșul este, de asemenea, perfect pentru a stârni entuziasmul, mai ales pe timp de noapte.

Unde să așezați flori roșii: Din moment ce roșul este culoarea care stârnește entuziasmul, atunci plasarea de roșu în camera de zi sau în sufragerie poate atrage oamenii laolaltă și poate stimula conversațiile. Într-o intrare, florile roșii creează o primă impresie puternică a casei tale. Roșul este de obicei considerat prea puternic pentru dormitoare, așa că folosiți florile într-un cadru întunecat și intim, unde florile vor părea mai bogate și mai elegante. Cel mai bun mod de a combate stresul cu ajutorul florilor roșii este să le așezați unde le puteți vedea la lumina lămpii pentru a vă ajuta să vă simțiți relaxat și în largul dumneavoastră.

Portocaliu
O culoare caldă ca și roșul, portocaliul reprezintă energia, căldura, echilibrul și vibrația. Flori precum trandafirii, lalelele și margaretele sunt perfecte pentru a emula genialitatea primăvăratică și spiritul ludic al copiilor. Portocaliul este, de asemenea, o culoare excelentă pentru creșterea nivelului de energie. Florile portocalii sunt folosite pentru a scoate la iveală toate emoțiile de care ai nevoie atunci când îți începi ziua!

Unde se pot amplasa florile portocalii: Căldura florilor portocalii poate fi benefică într-o bucătărie sau într-o sală de sport. Plasarea florilor în bucătărie vă poate ajuta să stimulați sentimentele de compasiune și entuziasm, oferindu-vă în același timp vivacitatea necesară pentru a trece peste zi. De asemenea, plasarea florilor portocalii în sala de fitness vă poate oferi motivație pentru aceste zile groggy, deoarece exercițiile fizice sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a scăpa de stres.

Galbenă
Asociată cu soarele și vara, culoarea galbenă comunică fericire. În cromoterapie, se crede că galbenul stimulează nervii și purifică organismul. Florile galbene, cum ar fi lalelele, crinii și trandafirii, sunt folosite pentru a caracteriza noile oportunități și creșterea. Folosirea florilor galbene într-un buchet mixt vă poate ajuta să obțineți sentimente de veselie, dar aveți grijă să nu exagerați, deoarece culoarea galbenă este, de asemenea, cunoscută ca provocând frustrare.

Unde să așezați florile galbene: Florile galbene sunt perfecte pentru bucătării, sufragerii și băi, unde această nuanță veselă este energizantă și înălțătoare. Plasarea florilor galbene în holuri, intrări și spații mici poate face ca locuința să se simtă mai deschisă și mai aerisită. Folosirea florilor galbene pentru a scăpa de stres este mai eficientă în zonele aglomerate și strâmte, unde florile galbene vor face ca locuința ta să se simtă mai primitoare.

Albastru
Culoarea relaxării senine și fericite. S-a dovedit că culoarea albastră scade tensiunea arterială și încetinește respirația și ritmul cardiac. Albastrul este culoarea perfectă pentru a încuraja relaxarea și liniștea. Chiar dacă albastrul poate fi excelent pentru odihnă, aproape nicio floare nu crește în mod natural albastră. Căutați flori, cum ar fi irisul sau trandafirul, care pot veni în nuanțe de culoarea albastră. ”

Unde să plasezi flori albastre: Pentru a favoriza relaxarea, amplasați flori albastre în dormitoare, băi sau bârloguri. Florile albastre sunt perfecte pentru a odihni mintea și pentru a calma frustrările după o zi grea la serviciu. Nuanțele mai deschise, cum ar fi periwinkle, sunt cunoscute pentru a oferi calm, în timp ce nuanțele mai profunde pot aminti unor persoane de tristețe. Rămâneți la nuanțe mai blânde de albastru pentru a vă oferi confort.

Violet
Culoarea bogăției, a sofisticării și a creativității. În funcție de cât de profundă este nuanța, movul poate aduce multe emoții, cum ar fi motivația, faima, puterea și curajul. Nuanțele mai deschise de violet au o calitate odihnitoare și sunt bune pentru a asigura un somn bun.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Related Articles

Back to top button