InfoStory

Centru SPA – Un complex de proceduri pentru minte și corp

Centrul SPA oferă un complex de proceduri care vizează îmbunătățirea stării fizice și psihice a unei persoane. Sesiunile au ca scop relaxarea și calmarea, îmbunătățirea stării pielii, pierderea în greutate, lupta împotriva celulitei, stimularea circulației sângelui, drenaj limfatic, întărirea imunității, stabilizarea tensiunii arteriale, încetinirea procesului de îmbătrânire și favorizarea reîntineririi, relaxare pentru minte și corp. Una dintre principalele caracteristici ale centrului SPA este estetica serviciilor. Prin urmare, procedurile SPA sunt de obicei completate de o atmosferă relaxantă și arome îmbietoare. De asemenea, vei fi tratat cu petale de flori, lumânări parfumate, uleiuri esențiale, adică tot ceea ce favorizează relaxarea și eliminarea stresului. În plus, pentru tratamentele la un centru SPA se folosesc produse cosmetice scumpe de origine naturală (săruri, extracte de plante, nămol, alge, uleiuri esențiale), care sunt concepute pentru a da tocmai energie, sănătate și un efect estetic. De obicei, astfel de produse pot fi găsite la tratamentele cu împachetări corporale, peeling, programe anticelulitice, masaje etc. SPA poate fi numit un complex de tratamente care vizează prevenirea bolilor asociate cu sistemul nervos și vascular.

Cât de des poate fi făcut un masaj Thailandez?

Masajul Thailandez poate fi făcut cu pauze de 1-2 zile între ședințe, pentru ca organismul să se odihnească după masaj și să revină la normal. Cursul standard de masaj este de 10 proceduri. În fiecare zi timp de o săptămână, procedura este permisă numai la indicația unui specialist, pentru a reduce durerea. După finalizarea ședințelor inițiale, care sunt suficiente pentru a îmbunătăți starea de bine, organismul însuși îți va spune cât de des să mergi la un centru SPA pentru masajul Thailandez. Pentru un anumit moment al zilei, există un anumit tip de masaj potrivit. De exemplu, dimineața este mai bine să faci un masaj Thailandez cu uleiuri tonice sau terapeutice, iar seara este potrivit un masaj Thailandez cu diferite uleiuri esențiale încălzite menite să calmeze.

Masaj corporal wellness și masaj clasic

Masajul corporal wellness este o procedură folosită ca terapie pentru diferite probleme de sănătate, precum și un instrument excelent pentru prevenirea acestora. Acest masaj ajută la reducerea durerilor musculare, a oboselii, a problemelor cu pielea și a sistemului circulator și, de asemenea, elimină toxinele stagnante din organism prin accelerarea mișcării limfatice. Îmbunătățește starea de spirit și crește vitalitatea, ameliorează anxietatea și ajută la restabilirea calității somnului.

Masajul clasic este un mijloc eficient de tratament și prevenire nu numai a sistemului musculo-scheletic, ci a întregului organism. Ajută la menținerea corpului în cea mai bună formă, deoarece ameliorează perfect oboseala și crește energia. Elimină diverse dureri, umflături și aderențe, întărește ligamentele și articulațiile, îmbunătățește elasticitatea pielii.

Tratamentul SPA pentru drenaj limfatic accelerează fluxul limfatic, activând sistemul limfatic. Promovează restabilirea echilibrului apă-sare, descompunerea grăsimilor, eliminarea intensivă a toxinelor din organism. Elimină instantaneu edemele, datorită accelerării circulației limfei și a sângelui.

Masaj la patru mâini pentru cupluri

Aceasta este o procedură în pereche, adevărat plăcută și relaxantă, care îți oferă o dublă plăcere. Munca sincronă a doi terapeuți de masaj, câte doi pentru fiecare dintre parteneri, creează o senzație extraordinară de armonie și cea mai profundă relaxare. Mulțimea de trucuri și combinații, precum și elementele de legătură neobișnuite ale masajului, îți permit să experimentezi un efect intens asupra sistemului nervos, relaxându-l și în mod reflex asupra tuturor funcțiilor corpului. Vei simți  neîndoielnic energia puternică și efectul de vindecare al masajului și o stare uimitoare de cufundare în lumea senzațiilor subtile.

Spune ”Te iubesc” cu un Gift Card

Un Gift Card poate fi un cadou care te va ajuta să spui despre sentimentele tale, să faci o surpriză plăcută oricărei persoane dragi din viața ta. Poți cumpăra un Gift Card cadou la centrul SPA pentru relaxare și ritualuri exclusive SPA. Un Gift Card cadou este o oportunitate de a oferi cuiva momente de relaxare și eliberare de stres, momente de plăcere, tratamente de înfrumusețare și tratamente SPA pentru minte și corp.

Related Articles

Back to top button