InfoStory

Ai nevoie de adeverinta pentru munca? Alege intelept!

Medicina Muncii pune in centrul atentiei adaptarea omului la munca si, implicit a muncii la om. Medicii specializati in acest domeniu detin un bagaj vast de cunostinte din toate specialitatile medicale si au ca scop principal preventia bolilor profesionale. O firma in care angajatii sunt perfect sanatosi se dezvolta rapid pentru ca nu se confrunta cu concedii medicale si absenteism. In caz contrar, productivitatea scade in mod considerabil. 

Angajatorii din orice domeniu de activitate, sunt obligati sa respecte reglementarile in vigoare cu privire la supravegherea sanatatii angajatilor. Medicii de medicina muncii elibereaza adeverinta apt de munca Bucuresti pentru a arata ca sanatatea le permite sa respecte cerintele impuse de functia aleasa. Se incearca pe cat posibil evitarea la noxele profesionale si se pune mare accent pe problemele de ergonomie a muncii. Prin toate actiunile derulate se doreste mentinerea unei stari optime de sanatate a angajatilor.

Sanatatea este pasiunea medicilor de medicina muncii pentru ca pun pe primul loc calitatea vietii fiecarui pacient. Dintre avantajele serviciilor medicale de medicina muncii se numara: reducerea costurilor pentru concedii medicale, prevenirea accidentelor de munca, evaluarea si solutionarea problemelor de sanatate ale angajatilor.Prin controalele medicale periodice se pot depista la timp eventualele probleme de sanatate si se iau toate masurile necesare pentru redresarea situatiei. 

Misiunea personalului medical CleverMed este de a folosi  instrumentele medicinii moderne cu scopul de a oferi oferi pacientilor solutii cât mai complete si individualizate. Acestia sunt in masura sa vina in inampinarea pacientilor cu variante optime de fiecare data. 

Medicina muncii este specialitatea medicala care are ca scop principal preventia dar si managementul bolilor profesionale si a accidentelor de munca. In desfasurarea activitatilor specifice, medicii urmaresc sa asigure sanatatea angajatilor pentru ca nivelul de productivitate sa creasca. In urma controalelor medicale efectuate de catre o echipa specializata se elibereaza fisa aptitudini de catre medicii de medicina muncii. In aceasta fisa sunt trecute abilitatile persoanei care urmeaza sa fie angajate cu specificatia apt, inapt sau apt conditionat, in functie de situatiile date. 

O persoana care este capabila sa presteze o anumita munca are o stare de sanatate buna iar pentru a-si pastra sanatatea trebuie sa evite pe cat posibil factorii de risc. Fiecare angajator are obligatia sa asigure accesul salariatilor la serviciul de medicina muncii, deoarece in caz contrar va fi penalizat conform legislatiilor in vigoare. 

Serviciile de medicina muncii se realizeaza doar de catre o echipa de medici specializati. CleverMed este o clinica medicina muncii Bucuresti  dotata cu aparaturi moderne unde se efectueaza examinari medicale de exceptie. Aici ai la dispozitie o multime de beneficii pentru sanatatea ta. 

Acestia se ocupa de verificarea si avizarea concediilor medicale si iau toate masurile necesare pentru cresterea eficientei activitatii desfasurate la locul de munca. Examinarile pentru medicina muncii se realizeaza de regula in cadrul clinicii de specialitate dar uneori se fac la sediul angajatorului in cele mai bune conditii de igiena. Controalele periodice au rolul de a supraveghea sanatatea salariatilor la locul de munca. Medicii trebuie sa intocmeasca anual dosarelor medicale pentru toti angajatii si sa se asigure ca personalul intocmeste criteriile de sanatate.

Related Articles

Back to top button