Categorii
Fără categorie

24 de formatori care vor lucra cu tot ce este în tine Dulap pentru haine

Am petrecut peste un deceniu lucrând ca jurnalist și majoritatea au lucrat în modă. De-a lungul timpului, cei dintre noi care lucrăm în acest domeniu considerăm că suntem mai atrași de anumite subiecte decât de alții. Pentru mine, formatorii și tendințele din jur au avut întotdeauna o atracție. Nu știu cu adevărat ce m-a fascinat întotdeauna, dar îmi imaginez că am crescut ca adolescent la sfârșitul anilor ’90, cu personaje precum Oasis și Blur, făcând sport casual ceva cool și de dorit, care are multe de răspuns.

Pe măsură ce am îmbătrânit, m-am bucurat întotdeauna de efectul de înmuiere pe care adidașii îl pot avea la ținute. Pantofii formali se pot simți prea învechiți cu costume, dar în momentul în care porți o pereche de Adidas Stan Smiths , ai un aspect aprobat de Phoebe Philo. Adăugați o pereche de Converse de top la o rochie de alunecare slinky și sunteți brusc mult mai îndrăzneți decât dacă ați fi optat pentru o pereche de tocuri cu bretele.

Bineînțeles, în ultimii ani, adidași au devenit foarte mult parte din garderoba din interiorul modei. Acestea nu sunt destinate doar copiilor de tip hype sau persoanelor care își petrec tot timpul lucrând. Formatorii de modă sunt foarte mult un lucru. Eu personal cred că există un adidaș pentru toată lumea, indiferent dacă ești îmbrăcat mai clasic sau iubești ultimele tendințe. Am compilat o listă cu cei mai buni antrenori de modă din jur, împărțind adidașii în patru categorii distincte: clasici, designer, de inspirație vintage și hype. Continuați să derulați pentru a vedea ce apreciez și de ce sunteți obligat să descoperiți o pereche pe care o iubiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *