Categorii
Fără categorie

Îmbrăcămintea elegantă de lounge arăta că vei dori să o porți toată iarna Lung

De-a lungul secolului trecut, au existat diverse manifestări ale îmbrăcăminte de salon – de la eleganțele de la începutul secolului al XX-lea la seturile de coordonate de mătase din anii ’70 până la tendința de lenjerie de corp ca îmbrăcăminte exterioară în anii ’90. În 2020, îmbrăcămintea de lounge a căpătat o personalitate complet nouă. De data aceasta, totuși, putem spune în siguranță că arată destul de înalt.

Moda este în mod clar o relație de dragoste cu îmbrăcămintea de lounge, dar nu este îmbrăcămintea de lounge așa cum o știi. De la pantaloni tricot cu aspect luxos la hanorace înalte și țesături somptuoase , există ceva incontestabil șic în aceste piese ultra-confortabile care ies din tărâmul neglijent și în tărâmul elegant.

Deci, cum fac fetele de modă să arate îmbrăcămintea lor de lounge scumpe ? Este vorba despre modul în care îți aranjezi piesele confortabile: De exemplu, pantalonii de trening arată foarte chic atunci când sunt împerecheați cu un blazer, tocuri și un colier gros. Alegerea îmbrăcămintei de lounge cu detalii ridicate este de asemenea importantă, cum ar fi țesăturile din tricot cu nervuri sau texturile mătăsoase. Derulați în jos pentru câteva sfaturi, trucuri și idei de ținute pentru ca îmbrăcămintea dvs. de lounge să arate super lux în acest sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *